DSpace@İstanbul Gedik Üniversitesi

DÜŞÜK PROTEİN İÇERİKLİ YİYECEK HAZIRLAMA SÜRECİNDE EBEVEYNLERİN YAŞADIKLARI SORUNLAR: GASTRONOMİ BAĞLAMINDA NİTEL BİR ARAŞTIRMA

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Fandaklı, Mustafa Emrah
dc.date.accessioned 2023-03-16T15:24:13Z
dc.date.available 2023-03-16T15:24:13Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11501/492
dc.subject Amino asit metabolizma bozukluğu, Düşük proteinli beslenme, Gastronomi, Tıbbi mutfak şefi,Disorders of amino acid metabolism, Low protein diet, Gastronomy, Culinary medicine chef tr_TR
dc.title DÜŞÜK PROTEİN İÇERİKLİ YİYECEK HAZIRLAMA SÜRECİNDE EBEVEYNLERİN YAŞADIKLARI SORUNLAR: GASTRONOMİ BAĞLAMINDA NİTEL BİR ARAŞTIRMA tr_TR
dc.title.alternative PROBLEMS EXPERIENCED BY PARENTS IN THE PREPARATION OF LOW PROTEIN FOOD: A QUALITATIVE RESEARCH IN THE CONTEXT OF GASTRONOMY tr_TR
dc.type Thesis tr_TR


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster