DSpace@İstanbul Gedik Üniversitesi

Farklı Marinasyon Yöntemlerinin Dana Etinin Organoleptik Kalitesine Etkisinin İncelenmesi

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author KOÇ, Esra
dc.date.accessioned 2022-03-04T13:08:41Z
dc.date.available 2022-03-04T13:08:41Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11501/236
dc.subject Gastronomy, Marinating, Beef, Grilling, Organoleptic Gastronomi, Marinasyon, Dana eti, Izgara pişirme, Organoleptik tr_TR
dc.title Farklı Marinasyon Yöntemlerinin Dana Etinin Organoleptik Kalitesine Etkisinin İncelenmesi tr_TR
dc.title.alternative Investıgatıon Of The Effect Of Dıfferent Marınatıon Methods On Organoleptıc Qualıty Of Beef tr_TR
dc.type Thesis tr_TR


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster