DSpace Repository

Farklı Marinasyon Yöntemlerinin Dana Etinin Organoleptik Kalitesine Etkisinin İncelenmesi

Show simple item record

dc.contributor.author KOÇ, Esra
dc.date.accessioned 2022-03-04T13:08:41Z
dc.date.available 2022-03-04T13:08:41Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11501/236
dc.subject Gastronomy, Marinating, Beef, Grilling, Organoleptic Gastronomi, Marinasyon, Dana eti, Izgara pişirme, Organoleptik tr_TR
dc.title Farklı Marinasyon Yöntemlerinin Dana Etinin Organoleptik Kalitesine Etkisinin İncelenmesi tr_TR
dc.title.alternative Investıgatıon Of The Effect Of Dıfferent Marınatıon Methods On Organoleptıc Qualıty Of Beef tr_TR
dc.type Thesis tr_TR


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account