DSpace@İstanbul Gedik Üniversitesi

İstanbul İlinde Belirlenen Pilot Cafe-Restoranlarda "Sous Vide (Vakumla Pişirme)" Tekniği ile Hazırlanan Sığır Eti Ve Tavuk Eti Tercihinde Tüketici Profillerinin Belirlenmesi

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author KAYA, Emre
dc.date.accessioned 2022-03-04T13:05:01Z
dc.date.available 2022-03-04T13:05:01Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11501/233
dc.subject Sous vide, Meat, Chicken Meat, Sensory analysis Sous vide, Kırmızı et, Beyaz et, Duyusal analiz tr_TR
dc.title İstanbul İlinde Belirlenen Pilot Cafe-Restoranlarda "Sous Vide (Vakumla Pişirme)" Tekniği ile Hazırlanan Sığır Eti Ve Tavuk Eti Tercihinde Tüketici Profillerinin Belirlenmesi tr_TR
dc.title.alternative Determination Of Consumer Profiles For Beef And Chicken Meat Prepared With The "Sous Vide (Cooking By Vakuum)" Technique In Pilot Cafe-Restaurants Determined In Istanbul tr_TR
dc.type Thesis tr_TR


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster