dc.contributor.author |
OCAK, Esra Nur |
|
dc.date.accessioned |
2022-03-04T12:28:36Z |
|
dc.date.available |
2022-03-04T12:28:36Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/11501/222 |
|
dc.subject |
Et döner, Türk mutfağı, duyusal kalite Meat doner, Turkish Cuisine, Sensory quality in doner |
tr_TR |
dc.title |
+4°C’ De Depolanan Pişmiş Et Döner İle –18°C ‘De Depolanan Donuk Pişmiş Et Dönerin Duyusal Kalite Özellikleri Açısından Değerlendirilmesi |
tr_TR |
dc.title.alternative |
Evaluatıon Of The Cooked Meat Doner Stored At + 4 °C And The Frozen Cooked Meat Doner Stored At -18 °C In Terms Of Sensory Qualıty Characterıstıcs |
tr_TR |
dc.type |
Thesis |
tr_TR |