DSpace@İstanbul Gedik Üniversitesi

+4°C’ De Depolanan Pişmiş Et Döner İle –18°C ‘De Depolanan Donuk Pişmiş Et Dönerin Duyusal Kalite Özellikleri Açısından Değerlendirilmesi

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author OCAK, Esra Nur
dc.date.accessioned 2022-03-04T12:28:36Z
dc.date.available 2022-03-04T12:28:36Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11501/222
dc.subject Et döner, Türk mutfağı, duyusal kalite Meat doner, Turkish Cuisine, Sensory quality in doner tr_TR
dc.title +4°C’ De Depolanan Pişmiş Et Döner İle –18°C ‘De Depolanan Donuk Pişmiş Et Dönerin Duyusal Kalite Özellikleri Açısından Değerlendirilmesi tr_TR
dc.title.alternative Evaluatıon Of The Cooked Meat Doner Stored At + 4 °C And The Frozen Cooked Meat Doner Stored At -18 °C In Terms Of Sensory Qualıty Characterıstıcs tr_TR
dc.type Thesis tr_TR


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster