DSpace@İstanbul Gedik Üniversitesi
+4°C’ De Depolanan Pişmiş Et Döner İle –18°C ‘De Depolanan Donuk Pişmiş Et Dönerin Duyusal Kalite Özellikleri Açısından Değerlendirilmesi
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ
→
Lisans Üstü Eğitim Enstitüsü
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
+4°C’ De Depolanan Pişmiş Et Döner İle –18°C ‘De Depolanan Donuk Pişmiş Et Dönerin Duyusal Kalite Özellikleri Açısından Değerlendirilmesi
OCAK, Esra Nur
Bağlantı:
http://hdl.handle.net/11501/222
Tarih:
2021
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları:
Ad:
Esra Nur Ocak ...
Boyut:
828.7Kb
Biçim:
PDF
Göster/
Aç
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
Lisans Üstü Eğitim Enstitüsü
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt