DSpace@İstanbul Gedik Üniversitesi

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hizmet Kalitesinin Müşteri Vatandaşlık Davranışına Etkisi: İstanbul Örneği

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Kefeli, Edanur
dc.date.accessioned 2021-01-26T08:41:54Z
dc.date.available 2021-01-26T08:41:54Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11501/176
dc.subject Müşteri Vatandaşlık Davranışı, Hizmet Kalitesi, DINESERV, Yiyecek İçecek İşletmeleri, İstanbul, Customer Citizenship Behavior, Quality of Service, DINESERV, Food and Beverage Establishments, Istanbul. tr_TR
dc.title Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hizmet Kalitesinin Müşteri Vatandaşlık Davranışına Etkisi: İstanbul Örneği tr_TR
dc.title.alternative The Effect Of Service Quality On Customer Citizenship Behavior İn Food And Beverage Enterprises: The Case Of tr_TR
dc.type Thesis tr_TR


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster