DSpace@İstanbul Gedik Üniversitesi
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hizmet Kalitesinin Müşteri Vatandaşlık Davranışına Etkisi: İstanbul Örneği
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
→
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
→
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Y.L. Programı
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hizmet Kalitesinin Müşteri Vatandaşlık Davranışına Etkisi: İstanbul Örneği
Kefeli, Edanur
Bağlantı:
http://hdl.handle.net/11501/176
Tarih:
2020
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları:
Ad:
Edanur Kefeli YÖK.pdf
Boyut:
2.336Mb
Biçim:
PDF
Göster/
Aç
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Y.L. Programı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Y.L. Programı koleksiyonlarını içerir.
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt