DSpace@İstanbul Gedik Üniversitesi
Farklı Marinasyon Yöntemlerinin Dana Etinin Organoleptik Kalitesine Etkisinin İncelenmesi
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
→
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
→
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Y.L. Programı
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Farklı Marinasyon Yöntemlerinin Dana Etinin Organoleptik Kalitesine Etkisinin İncelenmesi
Koç, Esra
Bağlantı:
http://hdl.handle.net/11501/174
Tarih:
2020
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları:
Ad:
Esra Koç Yüksek ...
Boyut:
1.388Mb
Biçim:
PDF
Göster/
Aç
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Y.L. Programı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Y.L. Programı koleksiyonlarını içerir.
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt