DSpace Repository
Farklı Marinasyon Yöntemlerinin Dana Etinin Organoleptik Kalitesine Etkisinin İncelenmesi
Login
Türkçe
English
DSpace Home
→
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
→
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
→
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Y.L. Programı
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Farklı Marinasyon Yöntemlerinin Dana Etinin Organoleptik Kalitesine Etkisinin İncelenmesi
Koç, Esra
URI:
http://hdl.handle.net/11501/174
Date:
2020
Show full item record
Files in this item
Name:
Esra Koç Yüksek ...
Size:
1.388Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Y.L. Programı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Y.L. Programı koleksiyonlarını içerir.
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register