DSpace@İstanbul Gedik Üniversitesi
Filtre: Konu
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
→
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
→
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Y.L. Programı
→
Filtre: Konu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Filtre: Konu
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Gastronomi, Marinasyon, Dana eti, Izgara pişirme, Organoleptik, Gastronomy, Marinating, Beef, Grilling, Organoleptic (1)
Lektin, Protein, Anti-Nütrient, Hazır Gıda. (1)
Müşteri Vatandaşlık Davranışı, Hizmet Kalitesi, DINESERV, Yiyecek İçecek İşletmeleri, İstanbul, Customer Citizenship Behavior, Quality of Service, DINESERV, Food and Beverage Establishments, Istanbul. (1)
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt