DSpace@İstanbul Gedik Üniversitesi
Ara
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
→
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
→
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Y.L. Programı
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Filtreler
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Güncel Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Yeni Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Y.L. Programı: Koleksiyon için toplam 3 sonuç üzerinden gösterilen 3 öğe.
(0.003 saniye)
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
1
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Lektin proteinleri ve sağlık ilişkisi; lektinsiz ürün geliştirme çalışması
Toker, Duygu
(
İstanbul Gedik Üniversitesi
,
2019-09
)
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hizmet Kalitesinin Müşteri Vatandaşlık Davranışına Etkisi: İstanbul Örneği
Kefeli, Edanur
(
2020
)
Farklı Marinasyon Yöntemlerinin Dana Etinin Organoleptik Kalitesine Etkisinin İncelenmesi
Koç, Esra
(
2020
)
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
1
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt
Keşif
Yazar
Kefeli, Edanur (1)
Koç, Esra (1)
Toker, Duygu (1)
Konu
Gastronomi, Marinasyon, Dana eti, Izgara pişirme, Organoleptik, Gastronomy, Marinating, Beef, Grilling, Organoleptic (1)
Lektin, Protein, Anti-Nütrient, Hazır Gıda. (1)
Müşteri Vatandaşlık Davranışı, Hizmet Kalitesi, DINESERV, Yiyecek İçecek İşletmeleri, İstanbul, Customer Citizenship Behavior, Quality of Service, DINESERV, Food and Beverage Establishments, Istanbul. (1)
... Daha Fazla
Yayın Tarihi
2020 (2)
2019 (1)
Mevcut Dosya(lar)
Evet (3)